De ervaring van GM zal u niet teleurstellen.
Contacteer ons vandaag nog!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte!

Contacteer ons!

Bel ons
eenvoud siert, duurzaamheid pleziert

Tuinaanleg in Maaseik en omstreken

Bent u op zoek naar een specialist in tuinaanleg in Maaseik en omstreken? GM Tuinwerken helpt u graag bij het verwezenlijken van een prachtige, duurzame tuin. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van nieuwe tuinen en de herinrichting van bestaande tuinen. Contacteer ons voor informatie en advies.

(Her)aanleg van uw tuin

Heeft u net een nieuw huis gekocht of gebouwd en wilt u de tuin inrichten? Of is uw bestaande tuin aan vernieuwing toe? Wat u ook voor ogen heeft, wij zorgen voor een aangepaste oplossing die binnen uw budget valt. Wij staan in voor het volledige proces van uw tuinaanleg: wij maken een ontwerp van uw nieuwe tuin, stellen een duidelijke planning op voor de aanleg en verzorgen vervolgens de aanplanting van uw tuin. U hoeft dus slechts één vakman in te schakelen voor alle werken: eenvoudiger kan niet!

Neem contact met ons op

Vertrouw op GM Tuinwerken uit Neeroeteren (bij Maaseik) voor de aanleg van uw tuin. Voor advies en praktische informatie kunt u ons telefonisch of via het contactformulier bereiken. Wenst u een offerte aan te vragen? Dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvende raming van de prijs.

Clikc+