Tuinaanleg met informatie en advies
Vraag om onze professionele mening

Een tuin aanleggen, dat is een kunst. Het is zeker niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. GM Tuinwerken, uw specialist in tuinaanleg in Maaseik en omstreken, zorgt ervoor dat het wél eenvoudig wordt. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van nieuwe tuinen en de herinrichting van bestaande tuinen

(Her)aanleg van uw tuin

Wij staan in voor het volledige proces van uw tuinaanleg: wij maken een ontwerp van uw nieuwe tuin, stellen een duidelijke planning op voor de aanleg en verzorgen vervolgens de aanplanting van uw tuin. U hoeft dus slechts één vakman in te schakelen voor alle werken.

Heeft u net een nieuw huis gekocht of gebouwd en wilt u de tuin inrichten? Of is uw bestaande tuin aan vernieuwing toe? Wat u ook voor ogen heeft, wij zorgen voor een oplossing die binnen uw budget valt. Wij helpen u bij het verwezenlijken van een prachtige, duurzame tuin. 

Neem vandaag nog contact met ons op

Vertrouw op GM Tuinwerken uit Maaseik voor uw tuinaanleg. Voor advies en praktische informatie kunt u ons telefonisch of via het contactformulier bereiken. Wenst u een offerte aan te vragen voor uw graafwerken? Dan komen we graag langs.

Bergerstraat 105 3680 Maaseik - - 089 44 00 56089 44 00 56 - BTW BE 0882.214.505